VIDENDE - jouw team ontrafeld zicht krijgen op onbewuste dynamieken in teams

Opstellingen op maat van jouw team of organisatie

Inhoud

Een organisatieopstelling geeft letterlijk plaats aan alles wat meespeelt. Door zaken uit te spreken aan elkaar en nieuwe posities uit te proberen ontdek je nieuwe oplossingen en weet je hoe hieraan gewerkt kan worden.

Voor wie

Opstellingen zijn op vele manieren bruikbaar bij organisatie- en beleidsontwikkeling. Iedereen die deel uitmaakt(e) van een organisatie kan daar een vraag over inbrengen. Een organisatieopstelling kan ook in-company gebeuren.

Enkele mogelijkheden om opstellingen te gebruiken zijn:

  • als diagnose-instrument: wat is de achtergrond of oorzaak van bepaalde problemen in deze organisatie?
  • als verander-instrument, bv. bij transitiemomenten, organisatieverandering, fusies of reorganisaties: hoe verandering bewerkstelligen, welk effecten hebben de geplande veranderingen op de organisatie en haar medewerkers, waar dienen we rekening mee te houden?
  • als marketinginstrument: wat is de betekenis van ons nieuwe product voor de markt, onze organisatie en onze klanten?
  • als coachingsinstrument: waar sta ik nu, welke plaats neem ik in de organisatie en geeft energie, waar ligt mijn focus en wat belemmert mij in mijn ontwikkeling?
  • als instrument bij beleidsontwikkeling: welke beleidskeuze versterkt of verzwakt de organisatie, wat is de kans van slagen van verschillende beleidsopties?

Klik hier als je meer wil lezen over de ervaringen van onze klanten.

Wil je dat we "Opstellingen op maat van jouw team of organisatie" op maat samenstellen voor jouw team of organisatie?

Vul onderstaand formulier in, dan contacteren we je snel en kunnen we even afstemmen.

Om spam te voorkomen, wordt deze site beschermd door de Google reCAPTCHA-tool. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.