Algemene voorwaarden

1. Als je je inschrijft voor en deelneemt aan opleidingen, opstellingen, nascholingen of alle andere programma’s van Vidende VZW, verklaar je je akkoord met deze algemene voorwaarden.

2. De gebeurtenissen, verhalen en ervaringen die tijdens de opleidingen of activiteiten door trainers en andere deelnemers worden gedeeld, zijn strikt vertrouwelijk. Je deelt deze dus niet met mensen buiten de groep.

3. Het is niet toegelaten om programma’s van Vidende VZW geheel of deels op te nemen. Je maakt dus bv. geen audio- of video-opnames zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van alle deelnemers en alle trainers.

4. Wanneer je een oefening of inhoudelijk stuk van een van onze programma’s zelf wil gebruiken, vermeld je altijd je bronnen.

5. Tijdens de programma’s van Vidende VZW kunnen er psychotherapeutische handelingen worden gesteld. Door je in te schrijven, stem je hiermee in. Deelnemers en trainers behandelen elkaar met respect voor ieders eigenheid en de belangen van de groep.

6. Voor de start van elk programma krijg je een mail met de namenlijst van de deelnemers. Op deze manier zorgen we ervoor dat mogelijke onverenigbaarheden tijdig duidelijk worden.

7. Je meldt medicijnengebruik of ernstige aandoeningen die een mogelijke impact hebben op het programma bij je inschrijving. In overleg zal worden beoordeeld of het mogelijk is om deel te nemen.

8. Je meldt ook eventuele medische aandoeningen, voedselallergieën of -intoleranties en speciale dieetwensen e.d. minstens 2 weken voor de start van het programma.

9. Als deelnemer ben je zelf volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor je handelen en je mentale en fysieke gezondheid tijdens het programma.

10. Je bent ingeschreven als je het volledige bedrag hebt betaald. Als een activiteit niet doorgaat, krijg je het volledige bedrage terug.

11. Bij annulering meer dan 1 maand voor de aanvang van het programma, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, verminderd met € 50 administratiekosten. Bij annulering van 1 maand tot 2 weken voor het programma, wordt de helft van het inschrijvingsgeld teruggestort. Bij annulering minder dan 2 weken voor de aanvang van het programma, wordt het volledige inschrijvingsgeld aangerekend. 

12. De trainers hebben het recht om vooraf of tijdens het programma je (verdere) deelname te weigeren als je gedrag onverenigbaar is met het doel van de activiteit, om ethische redenen, om redenen van onverenigbaarheid van rollen/posities of wanneer je deze algemene voorwaarden niet nakomt.

13. Met vragen, complimenten en klachten kan je terecht bij info@vidende.be

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder!

Om spam te voorkomen, wordt deze site beschermd door de Google reCAPTCHA-tool. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.